Psychologie

Wat antwoord jij wanneer ik je vraag hoe het met je gaat? Vast zeg je dat alles goed gaat. Misschien voeg je er nog snel even aan toe dat je je wat moe voelt omdat de kinderen net ziek zijn geweest of dat je het druk hebt op het werk. Lachend lopen we verder en misschien hoop je dat ik niet heb gemerkt wat er achter die glimlach verscholen gaat. 

 

Misschien loop je al lange tijd aan tegen een hoge werkdruk, stressvolle werkomstandigheden of thuissituatie. Je hebt het gevoel vast te lopen. De pijn in je rug, hoofdpijn, maagpijn en slaapproblemen probeer je te negeren. Je kijkt steeds meer op tegen je werk en wanneer op een vergadering een taakvoorstel wordt gedaan zou je het liefst van al onder je bureau verdwijnen in plaats van te roepen dat je het wel graag opneemt.

De creativiteit die je vroeger had gaat steeds meer verloren, je lijkt te leven op automatische piloot. Je werk gaat steeds trager, waardoor je het mee naar huis neemt en je ’s avonds geen tijd meer hebt om even bij te tanken. Je bent sneller geïrriteerd, voelt je erg kwetsbaar, je huilt bij het minste of geringste dat je overkomt. Tot je het niet meer uithoudt en het laatste beetje energie uit jouw accu lijkt opgebruikt.

 

 

 

 

Misschien is het niet de eerste keer dat je op onze website terecht komt. Misschien ben je al vaker op internet op zoek gegaan naar hulp. Maar het feit dat je hier nu opnieuw bent, wil zeggen dat je de stap nog niet hebt durven zetten.

Daarom willen we je vandaag motiveren om het wel te doen, de eerste stap zetten naar een nieuw begin. We beloven je niet dat het morgen beter zal gaan, spijtig genoeg hebben we die trukendoos ook hier niet liggen. We beloven je wel dat we samen op zoek gaan naar wat jij nu nodig hebt, dat we samen op weg gaan tot we de sleutel hebben gevonden die past in jouw deur naar geluk.

Voor wie?

Jouw vraag of probleem kan heel uiteenlopend zijn, zo kan je bij mij terecht met vragen en bezorgdheden in verband met:

  • Stressmanagement

  • Burn-outbegeleiding

  • Depressie begeleiding

  • Perfectionisme

  • Negatief zelfbeeld

  • Moeilijkheden met grenzen stellen

  • Angstklachten 

  • ...
     

Meer info of een afspraak maken?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een eerste gesprek? Dan kan dit online via onderstaande link, op het nummer 0470 76 45 74 of via mail lauraleysen.psy@gmail.com

Kostprijs 

Jongeren onder de 18 jaar: 50 euro

Volwassenen: 60 euro

Op verplaatsing (therapie, overleg, observatie,...): 70 euro

Op dit moment voorziet de mutualiteit nog geen terugbetaling.

 

 

 

 

                     

© 2019 by Move2Heal. Proudly created with Wix.com